• Auteur/autrice de la publication :
  • Post category:Blog
  • Temps de lecture :7 min de lecture

Alacak tahsilat hizmeti ticaret dünyasının en kritik destek süreçlerinden biridir. Çünkü ticari alacaklarınızın tahsilatı işletmenizin başarılı ve sürdürülebilir olması için kritik bir öneme sahiptir. Başka şirketlere mal ve hizmet sağlayan bir işletme olarak bu sürecin aynı zamanda profesyonellikle yönetilmesi gerekir.

Borçlunuz ile aranızdaki ticari ilişkinin zedelenmemesi alacak tahsilat hizmetinin merkezinde yer almalıdır. Ancak borç tahsilat süreci özellikle uluslararası ilişkiler noktasında farklı hukuki ve hatta kültürel engellere takılabilir.

İşte tam da bu noktada yoğun süreci tamamen üstlenecek bir hizmete başvurmanız gerekiyor.

Cezayir Merkezli Yasal Alacak Tahsilat Hizmeti

Özellikle Cezayir ve çeşitli Afrika ülkelerine ihracat yapıyor ya da yapmayı planlıyorsanız, alacaklarınızın dostane ve hukuki bir şekilde tahsil edilmesi gerekir. Peki alacak tahsilat hizmeti nedir? Özellikle Cezayir ve diğer Afrika ülkelerine yönelik ihracatlarının borç tahsilatı noktasında nasıl hizmetlere başvurmalısınız?

ACS olarak ihracatçıların gönül rahatlığıyla Cezayir ve Afrika ülkelerindeki ihraç işlemlerini sürdürmelerine yardımcı oluyoruz.

Borç Tahsilat Hizmetlerimiz Nelerdir?

Borç tahsilatı sürecinde öncelikle alacaklı ve borçlu arasında barışçıl bir yaklaşım benimseriz. Kültürel sınırlamaları ve yerel yasalar konusundaki uzmanlarımız, borçlu ile en uygun iletişim kanallarını kullanarak uzlaşmacı bir tavır üstlenir.

Alacaklının mağdur edilmediği, borçlunun süreci yakından takip ettiği bir alacak tahsilat süreci mümkün hale gelir.

Hukuki Borç Tahsili

Deneyimli avukatlarımız, alacağınızın en hızlı şekilde tahsil edilmesi için en iyi hukuki araçları kullanırken, mahkeme sürecinde de tüm haklardan faydalanır. Süreçte mahkemeden tazminat talebi yapılır.

Uluslararası Borç Tahsili

Borç tahsilatı hizmetlerimiz sadece Cezayir’i değil, aynı zamanda Afrika’daki birçok başka ülkeyi de kapsıyor. Etkili bir uzman ve iş ortağı ağı sayesinde uluslararası düzeyde de ihracat ve borç tahsilatı hizmetleri sunuyoruz.

Kredi Raporlama

Resmi yayınları temel alarak borçlunuzun kredi geçmişini ve güncel mali durumunu raporluyoruz. Böylece ihracat sürecinde beraber yürüyeceğiniz şirketin potansiyel ticari riskleri ve hukuki geçmişi hakkında bilgi edinmenizi sağlıyoruz.

Borçlu Tespiti

Çalıştığınız borçlu işletmeleri bulmanıza yardımcı oluyor, tahsilat işlemleri veya işbirliği teklifleri kapsamında iletişimi yeniden kurmak için çalışıyoruz. Böylece hizmetlerimiz yasal ve dostane tahsilat sürecinin ötesine geçiyor. Bu sayede alacaklı ve borçlu arasındaki yeni iş birliklerine fırsat doğuyor.

Cezayir Alacak Tahsilatı’nda Neden Bizimle Çalışmalısınız?

Borç tahsilatı alanında deneyimli uzmanlarımız hukuki sınırlamaları ve kültürel farklılıkları benimseyerek çalışıyor. Bu süreçte yegâne hedefimiz Cezayir ve Afrika ülkelerindeki alacak tahsilatı sürecindeki tüm potansiyel sorunları ortadan kaldırmak. 

Bu noktada üç prensiple hareket ediyor, Türkiye’den Cezayir’e ihracat yapmak isteyen ticaretçilerin ve girişimcilere benimsediğimiz üç prensiple hizmet sunuyoruz.

  • Bugüne dek alacak tahsilatı sürecinde %70’lik bir verimlilik oranı yakaladık.

İşimizi profesyonellikle sürdürmek, başarılı bir borç tahsilatının anahtarıdır. Hukuki süreçlerde uzman olan ekibimiz, işinizi ciddiye alır ve en yüksek verimi almak için çalışır. Bize emanet edilen alacak tahsilatı davalarının %70’i etkili bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

  • Veri gizliliğinden asla taviz vermedik.

Veri ve belgelerin her aşamasında sağladığımız yüksek düzeyde mahremiyeti benimsiyoruz. Çünkü müşterilerimizin hassas bilgilerini korumak ve gizli tutmak en temel değerimiz.

  • Tüm alacak tahsilatı sürecini net ve şeffaf bir profesyonellikle yönetiyoruz.

Cezayir borç tahsilat süreçlerini mutlak bir profesyonellik ile sürdürüyoruz. Özellikle hukuki tarafta kendini kanıtlamış uzmanlarımız, önce yasalar çerçevesi içinde hareket ederek borcunuzu almanız için çalışıyor.

Cezayir İhracat Süreçlerinde İçiniz Rahat Olsun

Cezayir’de sürdüreceğiniz tüm ihracat süreçlerinde gönül rahatlığıyla hareket edin diye buradayız. Birlikte çalıştığınız ya da ürün ihraç ettiğiniz borçlu şirketler ile aranızdaki bağı koruyor, borcunuzu temin etmenizi sağlıyoruz.

Çünkü alacak tahsilatının tüm ihracatçılar için ne kadar kritik olduğunu biliyoruz. Bir borcun tahsili, işinizi sürdürmeniz ve büyümeniz için hayati önem taşır. İşte bu noktada sürecin tüm hukuki ve sosyal iletişim yönlerini üstleniyor, borç tahsilat sürecinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde yönetiyoruz.

Türkiye’den Cezayir’e ve diğer Afrika ülkelerine ihracat yapanlar için en etkili alacak tahsilatı hizmetlerini sunmaktan gurur duyuyoruz. Size de özel olarak tasarlanmış hizmetlerimiz sayesinde alacaklarınızı hızlı ve profesyonel bir şekilde tahsil etmek kalıyor.

Borç tahsilatı ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak bizimle şimdi iletişime geçin. Tahsilat sürecini başlatalım!

Bize daha fazla bilgi vermek için contact@dzacs.com e-posta adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ya da doğrudan https://dzacs.com/fr/index.php/request-a-quotation/ web sitemizden bir teklif talebi doldurabilirsiniz.

Laisser un commentaire